Kingdom Come: Deliverance II har offentliggjorts

135

Kommer kanske inte som en överraskning, eller så kanske det gör det, men nu har Kingdom Come: Deliverance II offentliggjorts och släpps i år.

Warhorse som är utvecklarna bakom Kingdom Come: Deliverance meddelade förra veckan att dom har stora nyheter att visa upp för oss den 18 april och spekulationerna var många.

Många trodde och hoppades på en uppföljare till succén Kingdom Come: Deliverance vilket vi nu fått bekräftat att det är precis det vi får.

Kingdom Come: Deliverance II kommer att ta oss tillbaka till 1400-talets Böhmen (Centraleuropa typ) där berättelsen om Henry från första spelet fortsätter här, vi har mycket att upptäcka, mycket att få reda på och många överraskningar att se fram emot.

Även denna gången är det en stor öppen värld med två nya kartor som ska vara dubbla storleken mot första spelet och då var kartan i första spelet riktigt stor. Stridssystemet var ganska långsamt och styltigt i första, något som ska ha förbättrats rejält i Kingdom Come: Deliverance II enligt Warhorse.

En annan trevlig nyhet är att dom har planer på att släppa Kingdom Come: Deliverance II redan i år, exakt när vet vi inte men när det väl blir dags så kommer spelet till PC, PS5 och Xbox Series.

Tidigare artikelNothing presenterar nya Ear och Ear (a)
Nästa artikelSå mycket kommer Max att kosta i Sverige

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn