Det är snart dags att köpa in julklappar till nära och kära, men vad ska man köpa? Sony har lite tips från deras utbud av produkter.

Sony WH-1000XM4

WH-1000XM4:

Känner du någon som tar sin ledighet på allvar? Då kan Sonys over-ear-hörlurar vara helt rätt. WH- 1000XM4 har vunnit priser i Norden för sin brusreducering, design och sitt imponerande ljud. Med en lättviktig design och öronkuddar som avlastar trycket runt öronen sitter de både snyggt och bekvämt på huvudet. Hörlurarna har upp till 30 timmar batteritid med brusreducering och 38 timmar med funktionen avstängd.

Hörlurarna är tillgängliga i färgerna svart och silver.

Priset ligger på ungefär 4 000 kronor.

Sony WF-SP800N

WF-SP800N:

De nya sporthörlurarna WF-SP800N passar den som vill satsa på sin träning oavsett nivå. Med brusreducering så stängs oönskat ljud ute under promenaden och det kraftfulla ljudet får dig att vilja

öka takten under löprundan. Hörlurarna är dessutom resistenta mot vatten och svett. Efter en full laddning ger fodralet en batteritid på 18 timmar med brusreduceringen påslagen och 26 timmar med funktionen avstängd.

Hörlurarna är tillgängliga I färgerna svart, vit och blå.

Priset ligger på ungefär 2 100 kronor.

Sony 48A9

48A9:

För den som njuter av julens klassiska filmer kan en Sony 48” A9 TV bli något alldeles speciellt. Med bild och ljud av högsta kvalitet ges en filmupplevelse i klass. Funktionen Aucostic Surface Audio omvandlar skärmen till en högtalare så att ljud och bild ständigt harmoniseras. Sonys smarta Android tv:s gör att du smidigt kommer åt dina tjänster, enheter och ditt innehåll för ett friktionsfritt tittande.

Priset ligger på ungefär 20 000 kronor.

Sony ZV-1

ZV-1:

Till den som vill föreviga sitt julfirande på ett proffsigt sätt kan kameran ZV-1 från Sony bli en trevlig överraskning. Kameran är designad så att användaren enkelt ska kunna skapa filmer i 4K och den är lätt att ta med sig på alla julens äventyr. Med funktionen Face Priority hålls ansiktet i fokus och tillsammans med mikrofonen som reducerar bakgrundsljud och den roterande LCD-pekskärmen blir det lätt att skapa minnen och producera innehåll med imponerande kvalitet.

Priset ligger på ungefär 9 000 kronor.

 

Playstation 5:

Nästa generation konsoler är äntligen här och det är dags att skruva upp det grafiska ett snäpp. Playstation 5 levererar inte bara toppgrafik i flera spel utan även en perfekt konsol för att spela upp Disney+, Netflix, Youtube och många fler streamingtjänster. Playstation 5 är helt klart en konsol som är framtidssäkrad i många år framåt, nu ska vi bara uppgradera våra tv-apparater och skärmar som klarar samma prestanda som konsolen.

Priset ligger på ungefär 6 000 kronor.

Tidigare artikelSamsung återigen största med sina telefoner
Nästa artikelIntel presenterar GPU till laptops Iris Xe MAX

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn