E3 2023 inställt

E3 har haft det allt annat än lätt, men samtidigt så har dom inte lyckats med sina event senaste åren, såpass illa att E3 är helt nerlagt nu.

Första gången som E3 (Electronic Entertainment Expo) hölls var faktiskt 1995 och det var en rejäl spelfest i många år efter det. På E3 har många spel fötts och många som skapat väldigt många minnen på dessa event, men nu är det alltså över.

Sista E3-mässan hölls 2019 och sen kom pandemin och efter det lyckades man aldrig få till ett fysiskt event, det var ett onlineevent 2021, men som inte var allt för populärt.

After more than two decades of E3, each one bigger than the last, the time has come to say goodbye. Thanks for the memories.

En av anledningarna till att E3 fast lägger ner är hur spelutgivare och utvecklare når sina fans och spelare idag är helt annorlunda mot tidigare, samt att många stora utgivare och konsoltillverkare väljer att ha sina egna event istället för E3. Det blir helt enkelt inte ett event som det en gång var och vem vill gå på ett litet eller tomt E3.

Så vi får tacka E3, för alla minnen och utannonseringar. Fördelen är att vi har ju många andra spelevent under året som gör ett bättre jobb än E3 idag.

Nedan kan ni se hur det såg ut när Sony var med på E3 1995 och visade upp Playstation.

Tidigare artikelUvecklarna bakom The Day Before lägger ner
Nästa artikelNothing har nyheter att visa upp

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn