Dyson har en hel del nyheter på att visa upp, bland annat en ny robotdammsugare samt deras första våtdammsugare eller största luftrenaren hittills.

Dyson är äntligen tillbaka med en ny robotdammsugare vid namn 360 Vis Nav som har fått en form av robotdammsugare som vi känner igen om man jämför med floppen 360 Eye. Enligt Dyson så ska sugkraften vara dubbelt så stark i jämförelse mot föregångaren. På ovansidan av dammsugaren hittar vi en kamera så håller koll på navigeringen samt LED-belysning som ska lysa upp när det är mörkt.

Dyson 360 Vis Nav

V15 Detect Submarine och V12 Detect Slim Submarine blir Dysons två första våtdammsugare som kommer ha en vattentank på 300 ml för rent vatten för att sedan ha en separat tank för det smutsiga vattnet. Allt detta jobbar tillsammans med en mikrofiberrulle som är motoriserad för att skura golvet. Båda modellerna kommer också gå att använda som en vanlig dammsugare.

Dyson V15 Detect Submarine

Sist hittar vi även en ny luftrenare från Dyson men denna gången är den riktigt stor, Purifier Big+Quiet Formaldehyde är nog den största luftrenaren hittills och kommer bland annat att kunna förstöra formaldehyd men även filtrera bort 99,97 procent av andra skadliga partiklar.

Tyvärr har har vi inga prislappar alls på någon av dessa produkter, heller inte om det kommer släppas i Sverige.

Tidigare artikelTotal War: Pharaoh har utannonserats
Nästa artikelNetflix vill sätta stopp för kontodelning i Sverige

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn