DJI har visat upp sin nya actionkamera Action 2

188

DJI släpper andra generationen av sin actionkamera och här har vi en kompakt kamera men som fortfarande ser ut att levererar i kvalitet.

Action 2 har presenterats och designen på kameran påminner en hel del som Session från GoPro, men betydligt bättre denna gången. Storleken på Action 2 är 39mm i höjd och 22mm på djupet. Vi hittar även magneter samt en modulär design vilket nästan känns som ett måste hos en actionkamera.

Under skalet på Action 2 hittar vi en sensor på 12MP som har en vidvinkelobjektiv på hela 155 grader, denna sensor kommer kunna spela in i 4K 120FPS eller om man vill 1080p 240FPS. Skärmen på baksidan av kameran är inte stor, endast 1,76 tum men helt klart en fördel, skärmen i sig skyddas av Gorilla Glass.

DJI Action 2

Det inbyggda batteriet i Action 2 gör det möjligt att spela in i 70 minuter, men det följer med ett batteripaket som ska utöka denna batteritid till 180 timmar istället.

Precis som vanligt när det gäller actionkameror så kommer det finnas en hel del tillbehör till DJI Action 2 men vill man köpa kameran så kommer det finnas bland annat ett grundpaket. DJI Action 2 går redan nu att förboka via DJI egna hemsida, priset på detta grundpaket som innehåller kameran, batteripaket, fäste, halsband och kabel ligger på 409 euro och börjar säljas i november.

Det går redan nu att köpa ett paket där en skärmmodul ingår som även blir ersättare till batteripaketet, detta paket kostar 539 euro och börjar också säljas i november.

Tidigare artikelAdidas gör ett nytt försök med nya hörlurar
Nästa artikelAlla trailer från gårdagens State of Play

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn