Destiny 2 nästa expansion är Lightfall

245

Bungie fortsätter att fylla Destiny 2 med nytt innehåll och i kommande expansionen Lightfall ser ut att bjuda på något vi aldrig tidigare sett.

Destiny 2 Lightfall visste vi var på gång, men efter att första trailern visats upp nu har hypen för Destiny 2 ökat avsevärt hos många nya och gamla spelare. I Lightfall heter den nya stora fienden The Witness som nog många känner igen från en tidigare expansions-kampanj.

Men förutom The Witness finns det mycket annat, Neptunus har nu en stad som vi kan besöka och det är nog första gången som en stad är ”levande” i Destiny 2. Problemet är bara att denna stad blivit hotat av Calus där vi har som uppdrag att skydda staden, som vanligt lättare sagt än gjort.

En annan stor nyhet i Lightfall är att det nu finns nya subklasser som helt klart tar själva spelandet till en ny nivå och varje klass får unika subklasser.

Sist men inte minst så avslöjade Bungie att Destiny 2 kommer tillslut till Epic Games där man nu har möjligheten till att få lite gratismaterial i form av Dungeon, Gjallarhorn Exotic Rocket launcher, mer vapen och en massa annat.

Destiny 2 Lightfall går att förbeställas redan nu, men expansionen släpps den 28 februari till samtliga plattformar.

Tidigare artikelHelt nya Atlas Fallen har avtäckts och överraskar
Nästa artikelSteelseries har släppt nya Arctis Nova-headset

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn