Nu har Bobby Kotick själv meddelat att han kommer lämna Activision Blizzard efter 32 år och detta sker om bara några dagar.

Microsoft som idag äger Activision Blizzard sa redan innan dom fick igenom sitt köp att dom ska se över positionen som VD för företaget och mycket pekade mot att Bobby Kotick skulle få gå, vilket nu blivit bekräftat av Bobby själv.

Bobby Kotick har skickat ut ett brev till de anställda att från och med den 29 december 2023 är han inte längre kvar på företaget, 32 år hann det bli på Activision Blizzard och det var allt annat än bra.

I detta brevet så pratar Bobby om hur han haft stort fokus på att få in så mycket talangfulla människor som möjligt, samt enligt hand egna ord:

Fostra en miljö som uppmuntrar inspiration, kreativitet och orubbligt engagemang för utomordentlighet.

Vet inte riktigt om det är många som håller med om gällande arbetsmiljön. Han har fått enormt mycket kritig för att inte göra nånting åt dom sexuella trakasserierna som uppmärksammats fler gånger om, men även många andra dåliga beslut som inte riktigt gjort att Activision Blizzard är det företaget många hoppats på.

Nu hoppas vi att Microsoft och ledningen på Activision Blizzard väljer en bra, vettig VD som faktiskt kan lyfta företaget men framförallt företagets arbetsmiljö.

Tidigare artikelSony fortsätter sälja riktigt många Playstation 5 konsoler
Nästa artikelApple Vision Pro ryktas släppas i februari

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn