Nu när Microsoft tagit över rodret hos Blizzard så finns det inga fler hemligheter, nu har ett helt nytt spel bekräftats som dom jobbar på.

Och inte bara jobbar på, Blizzard verkar ha jobbat denna nya titel ett bra tag. Blizzard må vara mest kända för Warcraft, Diablo och Overwatch men nu kommer alltså något helt nytt också.

Detta bekräftades via en pressrelease och det ska handla om ett överlevnadsspel som ska släppas på både PC och konsol. Det handlar om en helt ny spelvärld, med nya karaktärer, nya miljöer, nya fiender, allt nytt.

Enligt Blizzard så är spelet fortfarande i ett tidigt skede, men inte såpass tidigt att det inte finns något att spela så Mike Ybarra själv bekräftat via twitter att han spelat spelet i många timmar och att det ser lovande ut.

Blizzard survival game

Men innan vi får se denna nya titel så har Blizzard Diablo 4, Diablo Immortal och Overwatch 2 att få färdigt innan vi får något nytt. Jag hoppas att Microsoft sätter fart på detta och får ordning på Blizzard med all blåsväder dom varit med om.

Hur som helst så vet vi att detta nya spel kommer att dröja några år, bra många år som det ser ut nu.

Tidigare artikelUbisoft ger upp med Watch Dogs: Legion
Nästa artikelRespawn jobbar på tre Star Wars-spel

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn