För er som inte visste så kommer kommande Battlefront att samla singleplayerkampanjen och vi har fått svar om varför det är så från EA-bossen själv.

Det är nog inge tvekan om att ett av spelen som är mest efterlängtat av alla till hösten är EA och Dice kommande Star Wars: Battlefront. Men det som kanske inte alla känner till är att spelet inte kommer ha någon storymode eller singleplayerkampanj (välj själv vad du kallar de)

Man kommer istället lägga helhjärtat all fokus på mulitiplayer och många frågar sig varför. Peter Moore på EA har bekräftat några av anledningarna till varför det blir så.

very few people actually play the single-player on these kinds of games

that’s what the data points too

Kort och gott så misstänker vi att tidigare spel som t.ex Dice utvecklat (Battlefield-serien) har multiplayer varit i fokus och de är nog ingen hemlighet att just en sådan kampanj för singleplayer skulle ta massa tid och även kosta pengar, även de en av anledningarna till varför EA valt bort det.

Det finns alltid dom som kommer vara missnöjda med detta, vi på redaktionen själva gillar spel med story men även multiplayer. Men att man valde bort detta i Battlefront tycker vi inte gör särskilt mycket då det känns väldigt svårt att skapa en story till just Star Wars som inte får fansen att se rött, eller?

Denna gången blir vi alltså utan nån story till Star Wars utan det är krig som gäller rakt igenom och garanterat inte någon kommer vilja missa, i alla fall inte om man är ett Star Wars fan.

Star Wars: Battlefront släpps 17 november till PC,PS4 och Xbone One.

Tidigare artikelNyhet: Lenovo skär ner och omstrukturerar
Nästa artikelNyhet: Ännu mer Samsung-nyheter

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn