På Samsung senaste Unpacked-event hade dom inte bara telefoner att visa utan även lite överraskande tillbehör samt en ny klocka, teaser på en ny klocka i alla fall.

Keyboard cast

Samsung hade inte bara två nya telefoner att visa oss på sitt senate Unpacked 2015 utan även ett tillbehör till telefonerna.

samsung-qwerty-case-1 samsung-qwerty-case

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tillbehör är (tro det eller ej) ett QWERT-tangentbord som man fäster på telefonen genom ett skal som man fäster på baksidan av telefonen. Tangentbordet är inte trådlöst utan detta tangentbord trycker fysiskt på skärmen så inge batteri eller liknande krävs.

När man sen inte väljer att använda tangentbordet kommer man enkelt kunna fästa det på baksidan av telefonen, hur användbart detta kommer vara eller om det finns marknad för det återstår att se.

Samsung Gear S2

Vi vet sedan tidigare att Samsung jobbar på en rund klocka och för första gången fick vi se lite mer av klockan i en kort teaser-video, men tyvärr inte mer än så.


samsung-gear-s2-3 samsung-gear-s2-4

 

 

 

 

 

 

Samsung Gear S2 är namnet på den nya klockan där vi tydligt kan se att Samsung väljer köra på en väldigt stilren design, precis som Samsung tidigare bekräftat kommer ringen runt själva skärmen att vara vridbar och på så sätt navigera i systemet som sägs bli Tizen och inte Android Wear tyvärr.

Tidigare artikelArtikel: Varför kommer Starwars: Battlefront sakna singleplayer?
Nästa artikelAutoHype hjälper er hålla koll på bilvärlden!

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn