Första gången Adidas släppte hörlurar 2019 blev det mer eller mindre en flopp, men dom ger sig inte och visar nu upp tre nya hörlurar.

Tror man verkligen på sin ide så ska man självklart genomföra den och Adidas verkar tro att dom kan ge oss ett par hörlurar som vi tycker om, eller så har dom bara väldigt mycket pengar och kan göra dessa satsningar.

Det handlar om totalt tre nya hörlurar i olika prisklasser och med lite olika funktioner.

adidas Z.N.E. 01 ANC är dom dyraste lurarna men även dom med bäst ljud enligt adidas samt att dom har ANC (brusreducering). Lurarna är även IPX5-klassade vilket betyder att dom är vattentåliga. Har man ANC igång får man nöja sig med batteritid på 4,5 timmar, har man den avstängd hamnar batteritiden på 6 timmar. Med fodralet så ökar detta till 20 med ANC eller 26 timmar utan ANC. Fodralet har även stöd för trådlös laddning om det känns som ett måste. Prislappen ligger på 1 999 kronor.

adidas Z.N.E. 01 ANC
adidas Z.N.E. 01 ANC

adidas Z.N.E. 01 är egentligen inget speciellt, vanliga hörlurar som har batteritid på 5 timmar i lurarna och med fodralet på 25 timmar. Dom är även IPX4-klassade, alltså endast tåliga för fukt. Prislappen ligger på 1 099 kronor.

adidas Z.N.E. 01
adidas Z.N.E. 01

Sist men inte minst har vi adidas FWD-02 SPORT som ni kan lista ut på namnet är skapade för dom som rör lite mer på sig, bland annat löpning. Lurar som helt enkelt är skapade för olika aktiviteter och ska sitta på plats tack vare sin design. Fodralet är ventilerat vilket kan vara bra om man precis tränat och lägger ner dom i sitt fodral. Dom är IPX5-klassade så man behöver inte oroa sig för att svett ska försöka dom. Batteritiden ligger på 6 timmar i lurarna och 25 timmar totalt med fodralet. Prislappen ligger på 1 799 kronor.

adidas FWD-02 SPORT

Tidigare artikelPalm gör comeback med hörlurar
Nästa artikelDJI har visat upp sin nya actionkamera Action 2

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn