Xiaomi meddelar nu att dom kommer släppa lite nya prylar till svenska marknaden med fokus på husdjuren denna gången.

Att kunna ge sina husdjur mat när man inte är hemma låter nästan lite för bra, men Xiaomi gör detta möjligt. Första prylen som presenterats är Xiaomi Smart Pet Food Feeder och här har vi alltså en matskål som automatiskt doserar maten åt djuren. Behållaren som håller detta torrfoder ska klara av 3,6 liter vilket man ska klara sig på rätt många dagar, beroende på hur stort ens husdjur är förstås. Allt detta går då att styras via appen.

Xiaomi smart pet food

Den andra prylen för husdjuren är Xiaomi Smart Pet Water Fountain, dom behöver förstås dricka också som har en behållare som håller två liter. För en katt ska detta räcka upp till en vecka ungefär enligt Xiaomi vilket låter helt klart bra. Det ska dessutom finnas ett inbyggt filter som håller vattnet i gott skick.

Xiaomi smart pet food

Men för att förtydliga detta lite så får hundar inte vara ensamma mer än sex timmar, så detta är inga prylar för att slippa gå ut eller vara med hunden, mer för att det ska underlätta samt om man gillar prylar och vill involvera sina bästa vänner i det.

Båda prylarna kommer att börja säljas i Sverige under hösten, men några prislappar vet vi inte i nuläget.

Xiaomi smart pet food

Tidigare artikelSony har presenterat nya Xperia 5 IV
Nästa artikelLeica Cine 1 blir deras första projektor

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn