Xbox Game Pass vänner och familj

Microsoft har nu lanserat Xbox Game Pass vänner och familj i Sverige, perfekt om man vill vara fem personer som delar på ett konto.

Det är fortfarande svårt att argumentera emot när det gäller Xbox Game Pass, det är en bra tjänst med massvis med spel till både Xbox och PC. Under slutet på förra året så pratade Microsoft om Xbox Game Pass vänner och familj som nu har kommit till Sverige.

Xbox Game Pass vänner och familj kommer är ett medlemskap som gör det möjligt att dela på ett konto mellan fem personer och då är det Game Pass Ultimate man får. Det blir alltså möjligt att spela fem personer samtidigt på olika enheter, det enda kravet är egentligen att alla som ska använda samma konto befinner sig i samma land som kontot är registrerat i.

Microsoft har satt en gräns om att huvudkontot i sig får endast bjuda in åtta personer per år och samma medlem kan endast gå in och ur en grupp två gånger per år.

Är man sugen på Xbox Game Pass vänner och familj så kostar det 299 kronor i månaden, om man jämför detta med Game Pass Ultimate för en person som kostar 135 kronor i månaden.

Källasupport.xbox.com
Tidigare artikelLogitech släpper Playseat Trophy-Logitech G Edition
Nästa artikelElden Ring har nått en ny milstolpe

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn