World of Warcraft nästa expansion är The War Within

410

Nästa år fyller World of Warcraft 20 år vilket kommer innebära att deras upplägg av story och kommande expansioner blir lite annorlunda.

Tror det eller ej, men World of Warcraft släpptes faktiskt för första gången 2004 och blev genast en succé, en succé som kanske komma att hålla i sig nu.

Chris Metzen som är en veteran när det gäller World of Warcraft är tillbaka hos Blizzard och det märks tydligt att han har tagit över mycket av rodret för kommande World of Warcraft-expansioner.

Det som Blizzard nu gör med World of Warcraft är att man ska bilda som en Worldsoul Saga som kommer bestå av flera expansioner som släpps snabbare än vi är vana vid och redan nu har dom bekräftat tre expansioner där den som ligger närmast i tid är The War Within.

The War Within kommer att ta oss till den undre världen av Azeroth där vi kommer träffa på Earthen Dwareves som är våra nya allierade men även nya fiender, rasen Nerubians of Azj-Kahet. Vi har flera nya områden att besöka men även en massa nytt, i klippet nedan får vi se lite av det vi har att se fram emot.

World of Warcraft The War Within är tänkt att släppas under 2024, min gissning är antingen sommaren eller lagom efter sommaren.

Tidigare artikelWorld of Warcraft Classic Cataclysm är på gång
Nästa artikelFortnite OG lockar miljontals spelare

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn