Innan vi ens fått vänja oss vid Windows 11 så börjar det nu ryktas om att Microsoft siktar in sig på att lansera Windows 12 nästa år.

Windows 11 har inte riktigt fått samma fäste på marknaden som Microsoft hade hoppats på eller som Windows 10 fick. Fastän att Windows 11 faktiskt är ett bra operativsystem och ett stabilt sådan och att det har erbjudits som en gratis uppdatering från 10 till 11, så har många valt att stanna vid Windows 10.

Nu verkar det dock som att Microsoft är på gång till Windows 12 redan och detta kommer lite av en slump från Intels finanschef Dave Zinsner som nämner att ett Windows Refresh kommer att släppas under nästa år vilket i sin tur många spekulerar i handlar om ett Windows 12.

Det har även tidigare ryktats om att Microsoft med största sannolikhet kommer att börja introducera Windows 12 under andra halvan av 2024 men att en full lansering då kommer att ske under 2025. Det Windows 12 kommer få som är nytt är mycket mer integrering med AI samt ett användargränssnitt som folk känner igen sig mer i, kanske mer likt Windows 10.

Ska bli intressant om allt detta stämmer, om det är värt att lägga ner tiden på Windows 11 eller om man bara ska vänta på Windows 12 om man nu sitter på ett äldre system.

Tidigare artikelSamsung har presenterat sin nya portabla SSD T9
Nästa artikelDS Automobile är på gång med tre elbilar

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn