Western Digital fortsätter att satsa på gaming och denna gången SSD till PS5 och Xbox för dom som behöver mer utrymme.

Det handlar om totalt tre nya hårddiskar i WD_BLACK-serien och det är tre SSD som har lite olika ändamål men fokus på hastighet.

WD_BLACK D30 Game Driver SSD är en utmärkt extern hårddisk till Playstation 5 och det är även till den som Western Digital fokuserat på. Genom att utöka sig lagringsutrymme på PS5 med upp till 2 TB kan man få plats med upp till 50 spel.

WD_BLACK D30 Game Driver SSD för Xbox har en lite annorlunda design som ska smälta in bättre med Xbox-konsolen och utöver det så ingår även 12 månaders Xbox Games Pass Ultimate.

WD_BLACK D30 Game Drive SSD för Xbox
WD_BLACK D30 Game Drive SSD för Xbox

WD_BLACK SN750 SE NVMe är en helt ny SSD som kör på PCIe Gen4 och på så sätt erbjuda en riktigt snabb SSD. Den DRAM-fria interna lagringslösningen utnyttjar PCIe Gen4-teknik (bakåtkompatibel med PCIe Gen3) för att ge läshastigheter på upp till 3,600 MB/s5. Med upp till 30 procent mindre strömförbrukning jämfört med föregångaren6 kan de gamers som använder PC eller bärbara enheter förvänta sig längre speltider mellan laddningarna. Den medföljande WD_BLACK-instrumentbrädan övervakar enhetens hälsa och optimerar topprestanda i spelläge även under streaming.

SN750 NVMe SSD

När det kommer till D30 Game Driver SSD så finns denna hårddisk i storlekarna 500GB, 1TB eller 2TB där priset börjar från cirka 1 600 kronor.

SN750 SE NVMe finns i storlekarna 250GB, 500GB eller 1TB där prislappen börjar från cirka 650 kronor.

Samtliga hårddiskar ska börja säljas nån gång under sommaren i år.

Tidigare artikelEU har börjat utreda TikTok för dold marknadsföring
Nästa artikelMicrosoft Flight Simulator tar betydligt mindre utrymme

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn