Nu vet vi hur mycket nya Passat från Volkswagen kommer att kosta, samtidigt som detta så har även försäljningen dragit igång.

Volkswagen Passat är helt klart en bilmodell som vi ser mycket utav på vägarna, modellen efter en Volvo och snart kanske vi får se mer utav den när en ny generation Passat kommer.

Volkswagen visade upp nya Passaten i slutet på augusti där jag ärligt talat tycker den påminner en hel del om Golf kombi, en större Golf kombi som inte behöver vara något negativt utan mer svårt att skilja dom åt kanske.

Volkswagen avslöjar nu att nya Passaten i Sverige kommer att kosta från 437 900 kronor och för detta får man då en mildhybrid 1,5 eTSI som ger oss 150 hästar och kommer med en sjustegad DSG automatväxellåda. Just denna drivlinan gör lite debut för just Passat då den endast varit tillgänglig mindre Volkswagen modeller.

Volkswagen Passat

Som vanligt kan man sedan välja lite olika paket som ger lite olika utrustning och utseende på bilen, Business och Elegance börjar från 464 900 kronor medan R-line går på 489 900 kronor.

Volkswagen har till och med lite kampanj nu, beställer man nya Passaten innan den 31 december så får man med Drag- och värmepaketet som är värt 27 900 kronor.

Dom första leveranserna av nya Passaten är planerat till första kvartalet 2024, det är även då som laddhybriderna och fyrhjulsdriften kommer att lanseras.

Volkswagen Passat Volkswagen Passat Volkswagen Passat Volkswagen Passat Volkswagen Passat

Tidigare artikelAnalogue Pocket släpps i fler färger
Nästa artikelNya robotdammsugare från Roborock

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn