Dags för ett nytt avsnitt och denna gången snack om kanske världens hittills dyraste spel samt Apples nyheter vi fått höra under veckan. Klockan 20.00 drar vi igång så häng på och fråga oss om ni har något ni undrar över.

Tidigare artikelNyhet: Speltoppen vecka 36
Nästa artikelNyhet: Nintendo lanserar Wii mini – Limited Edition

2 kommentarer

  1. Missade pår grund av min förkylning. Gick till hangouten först och sedan till tuben, tänkte inte på att jag skulle gå till händelser. Tuben försökte jag nå via appen, det tycker jag väl borde gått??
    fd.svensson

    • hmm, jag vet inte hur det funkar med HOA via Youtube-appen. Men vi kör varje Torsdag klockan 20:00 så du är varmt välkommen framöver! Vi ska även kolla på det där med livechatten direkt i Hangout.

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn