Nu är det en vecka kvar till årets Retrospelsmässa öppnar portarna i Göteborg. TeknikHype kommer naturligtvis finnas på plats!

Den 11 maj öppnar Retrospelsmässan (RSM) upp portarna i Eriksbergshallen i Göteborg. Det blir en heldag med spel, samlarprylar, musik, tävlingar och mycket mer! Vi är tre killar från TeknikHype som kommer göra vårt bästa för att förmedla dagens händelser i olika format, med kamera, ljudinspelning, filminspelning och anteckningsblock så ska vi försöka täcka mässan till max!

Här är våran trailer för eventet:

Tidigare i våras så träffade vi två av grundarna och killarna bakom RSM då de gästade vår podd. Som vanligt så körde vi även en Hangout på vår Youtubesida. Missade du den så kan du se den här:

Förutom den info som kommer i efterhand från mässan så kommer våra Google+ följare även kunna följa oss via eventet som vi skapat där. Våra mobiler kommer vara inställda på party mode så våra privata G+profiler kommer fylla flödet med bilder.

Bor du i GBG så är detta något du inte får missa! Biljetterna kostar 100kr och det börjar 10:00. Har du ingen möjlighet att komma dit så ha ögonen öppna på TeknikHype.se för att inte missa något!

Tidigare artikelPodcast: Teknicast #14
Nästa artikelNyhet: The Sims 4-domän registrerat

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn