Det finns riktigt stora GTA-fans där ute och cvg är ett utav dom och har nu i ett klipp över en timme gjort en sammanfattning av vad vi hittills har fått se.


* Nya features inklusive ett soundtrack som anpassar sig till situationen ( hoppar du fallskärm är det väldigt brusigt och avtonat och sådant tills du öppnar den, då blir det mycket lugnare och musiken får en högre volym och en lugnare melodi )

* Varje karraktär har 9 olika attributer de är indelade i följande : ”Special , Stamina , Shooting , Stealth , Flying , Driving , Mechanic Ability (!!!!) och Lung capacity .
Varje enskild karaktär har olika nivåer på alla dessa , därför kan du optimera och spela på det sätt DU vill spela i uppdrag genom att välja en av de tre karaktärerna

Michaels Special är att han kan sakta ner tiden i fights .

Franklins Special är att han kan sakta ner tiden medans han kör .

Trevors Special är typ.. juggernaught / frenzymode . han gör dubbel skada och tar mer skada och får speciella attacker.
*notera* Det är ingen information om hur dessa fylls på, förmodligen är det gradvis som med lustgas på need for speed, rockstar säger också att de ska användas strategiskt under uppdrag .

*grafiken är magisk även på en föråldrad PS3:a

* Information angående hur övergången från karaktär till karaktär går,
Det är uppenbarligen inte som jag förställt mig en gradvis förändring utan det är tydligen ”utzoomningar respektive inzoomningar av exponentiell effekt” alltså ett litet steg, ett lite större steg och ett stor steg och sedan tillbaka igen i samma takt.

* MER DJUR ÄN BARA HUNDAR ! det är bekräftat med hjortar och vildkatter ( lodjur etc ) och givetvis hajar och förmodligen olika fiskar i undervattensvärlden då man uppenbarligen ska kunna ägna sig åt aktiviteten fiske.

* dynamiskt väder

* Fenomenal vattenfysik med svallvågor etc

*ÄNDRING TILL POLISSYSTEMET.
Du behöver nu inte nödvändigtvis vara utanför ” cirkeln ” Det räcker med att du bryter visuell kontakt så ska du kunna gömma dig och bli av med polisen

* Acancerad stöt-planering med många förberedelse moment , spelet är fokuserat på 3 stycken stora stötar. Hur du väljer att påbörja dessa ska uppenbarligen ha en betydelse för hur de spelar ut sig och bäst av allt…
DU HAR ETT CREW, vissa uppdrag kräver mer än 3 karaktärer , du kan nu behöva specialiserade skyttar, Förare och skickliga tekniker för att dyrka lås , data – hacking etc . #Ocean11
Din planering har också en betydelse för om ditt crew överlever helt eller om du mister några i vissa stötar. förmodligen ett element av att du måste ta över ratten något tag eller att du måste täcka dem med sniper, misslyckas du så dör de, helt enkelt.
olika skickliga crew-members kräver olika mycket lön, så det är avancerat pengatänk här, kanske till och med sanctuary skulle tycka om.
Uppenbarligen RIKTIGT stora pengar det handlar om.

* Modifikation av fordon , pay and sprays är numera mod – shops också. Du kan skaffa enkla omlackeringar, nya fälgar, spoiler , ny grill , uppgradera fjädring , motor , bromsar och möjligtvis fler saker

* Modifikation av vapen, Flashlight , ljuddämpare, lasersikte etc .

* Modifikation av karaktärerna , Du kan skaffa tatueringar, ändra frisyr och kläder.

*DU HAR EN EGEN EKONOMI. Du kan köpa företag och egendom , företagen funkar precis som riktiga företag (duh) och tjänar dig pengar medans du håller på med annat . Exempelvis kan du köpa nattklubbar , garage ..

En bra sammanfattning från Existenz och medlemmen alextreme

 Uppdaterat 8/5:

Nya bilder har släppts som ni kan se nedan.

[slideshow id=89]

Tidigare artikelVideo: Watch Dogs på PS4
Nästa artikelVideo: Tips och trix framför dator och telefon

1 kommentar

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn