V Rising redo att lämna early access

210

Svenskutvecklade V Rising har hyllats av många och har då endast varit early access, men nu känner sig utvecklarna redo och spikar ett släppdatum.

V Rising släpptes som early access 2022 och blev snabbt ett väldigt populärt spel som många hyllade, jag är en av dom som testade early access från dag ett och redan då var det polerat och med mycket innehåll.

Stunlock Studios som är gänget bakom V Rising känner sig redo att släppa spelet, helt enkelt lämna early access den 8 maj redan. Det är alltså då V Rising släpps som fullversion och efter det kan vi nog vänta oss mer innehåll med tiden.

Vi vet redan nu att V Rising är på gång till Playstation 5 men att detta kan dröja, det är fortfarande bara sagt någon gång under 2024 som det ser ut nu.

Det vi vet är att vi vaknar upp som en nyvaken vampyr, vi ska överleva med tanke på att det är ett överlevnadsspel och nu har vi även fått bekräftat att Dracula tydligen inte är på vår sida eller särskilt glad, men den resan till Dracula kan bli lång och äventyrlig.

Tidigare artikelDatumen för Summer Game Fest avslöjade
Nästa artikelApple Vision Pro släpps i fler länder

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn