The Lord of the Rings: Gollum har försenats flertalet med gånger och nu är det dags igen, denna gången på obestämd tid.

Daedalic Entertainment som är utvecklarna bakom The Lord of the Rings: Gollum har inte haft det lätt och kanske lite deras egna fel också.

Första gången vi fick se och fick The Lord of the Rings: Gollum bekräftat var 2019, då hade dom som mål att släppa spelet nån gång under 2021 men så blev inte fallet. Istället sikta dom in sig på att släppa spelet 2022 och närmare bestämt 1 september.

Kort efter detta så började utvecklarna att släppa nya trailers som bland annat visade upp gameplay och det var här allting vände, när dessa trailers släpptes blev internet oroliga där man kort och gott rattade spelet helt både för sitt grafiska men även för hur känslan i spelet ser ut att vara noll.

Daedalic Entertainment ser ut att ha tagit till sig detta och meddelar nu att man inte kommer släppa spelet den 1 september utan att man flyttar fram detta på obestämd tid, dom vill väl förmodligen få ordning på spelet och leverera ett spel som vi faktiskt vill ha.

Jag tror dock att det är försent, The Lord of the Rings: Gollum kommer aldrig bli det spelet som vi hade väntat oss och frågan är om det ens är värt att släpp det. När spelet väl släpps kommer väldigt få att ge det en chans och dom som väl gör det kommer nog bli besvikna, främst för att förväntningarna varit skyhöga från första gången vi fick reda på spelet 2019.

Tidigare artikelAmazon Prime blir dyrare i flera länder
Nästa artikelMeta Quest 2 blir dyrare inom kort

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn