The Last of Us Part II Remastered utannonserat

226

Naughty Dog och Sony släppte en liten överraskning i helgen i form av att The Last of Us Part II kommer som en Remastered i januari.

Naughty Dog har tydligen en hel del på gång och ett av dessa spelen är överraskande nog The Last of Us Part II Remastered, ett spel som det ryktades om tidigare i år men som många inte trodde stämde med tanke på hur bra originalet faktiskt ser ut.

Men nu har vi fått bekräftat alltså att The Last of Us Part II Remastered blir av och detta är en version anpassad till Playstation 5 med bättre grafik, ett nytt spelläge som heter No Return, vi får även se en dokumentär som fokuserar på bakom kulisserna och inte helt oväntat lite nya kostymer och utstyrsel till karaktärerna.

Jag spelade själv nyligen igenom hela The Last of Us Part II på Playstation 5 och var så överraskad över hur bra spelet faktiskt ser ut grafiskt fastän detta är ett spel som släpptes juni 2020, en grafisk såpass bra så man inte behöver göra den bättre på något sätt, det var till och med 60 FPS vilket jag tyckte var helt underbart.

Så frågan jag ständigt ställt mig sedan denna utannonsering av The Last of Us Part II Remastered är VARFÖR?

Jag vet ju att det handlar om pengar, dom kommer tjäna ännu mer pengar på The Last of Us som varumärke, men hade hellre inte sett detta.

Tidigare artikelLarian Studio har ett släppdatum på Xbox för Baldur’s Gate 3
Nästa artikelHalf-Life har hunnit fylla 25 år

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn