2013 verkar bli året som ger oss allt mer och mer Smarta accessoarer, men behöver vi verkligen allt detta?

Nu har det börjat komma allt fler och fler rykten gällande olika ”smarta” lösningar att kunna styra sin telefon eller hålla kontakt genom sociala medier, mail eller liknande.

Det har börjat talas och ryktas om smarta-klockor en hel del senaste tiden där bland annat Apple och Samsung skapar heta diskussioner med sina rykten gällande dessa klockor som ingen av oss ännu fått se. Något annat som kanske dom flesta känner till är Googles jobb med ”Project Glass” som ni har varit igång ett par år och ska med hjälp av sin röst och sina ögon kunna styra funktioner som GPS, webbläsare m.m.

smartwatch-1

Men fastän alla dessa olika smarta accessoarer börjar ta över marknaden eller i alla fall kommer göra ett försök undrar jag behöver vi verkligen detta? Kommer alla verkligen vilja använda en klocka till sin telefon istället för att bara ha telefonen i fickan?

iWatch_perspective

Smarta glasögon låter väl inte helt fel men hur säkert kommer det t.ex att vara i trafiken och innan dessa ännu släppts så har dom redan börjat förbjudas i flera stater i USA då dessa har kameror och upplevs som en säkerhetsrisk enligt många. Kommer man verkligen vilja köpa ett par glasögon för flera tusen istället för en telefon som i stort sett kommer ha samma funktioner, kanske t.om och det viktigaste av allt, Telefoner kommer inte förbjudas!

glass_photos4-580-75

Sony har redan tidigare sin smartwatch som vad jag vet inte blivit någon större succe och tror inte kommande modeller från bland annat Apple, Samsung och LG heller blir det under 2013/2014 och pågrund av att det är prylar som kanske folk inte är vana vid att ha och varför ha två produkter på sig som gör i stort sett exakt samma sak?

Bara en tidsfråga innan vi får se ringar med telefonfunktioner eller halsband som skickas sms. Smarta accessoarer (om man kan kalla det så) kommer lanseras, finnas ett tag men försvinna minst lika snabbt och företagen kommer få tänka om för alla miljoner om inte miljarder som dom spenderat på forskningen för just detta.

Helt enkelt Nej till Smarta accessoarer!

Tidigare artikelRykte: Nvidia GTX 650 Ti Boost växlar upp
Nästa artikelVideo: Xperia Z har kryphål i låsskärmen

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn