Zagg Pro Stylus är en stylus som är värd varenda krona om man jämför med många andra stylus med samma prestanda, Zagg har gjort det bra!

Det finns en del olika Stylus på Pro-nivå att välja bland, Apple Pencil är för många kanske det mest givna valet men som vi alla vet så är Apple duktiga med att sätta en ganska så hög prislapp på sina produkter.

Zagg Pro Stylus såg på papper bra ut, prislappen var halva nästan vad Apple vill ha för sin penna så detta är helt klart värt att testa och första intrycket är positivt, väldigt positivt.

Det första jag lägger märke till när jag packar upp Zagg Pro Stylus är att detta är en gedigen penna, lite tyngre som sitter väldigt bra i handen. Prislappen gjorde en lite skeptisk och jag var orolig över att det skulle vara en billig penna där man får vad man betalar för, men icke.

Zagg Pro Stylus

Zagg Pro Stylus är platt på en sida vilket för mig gör det möjligt att hålla pennan bättre, anledningen till att den är platt också är att den är magnetisk och man kan enkelt fästa den på långsidan av sin iPad till exempel. Men det finns mycket som gömmer sig under skalet på Zagg Pro Stylus, bland annat kan pennan känna av när och hur mycket man lutar den, detta kan bland annat ändra tjocklek och storlek på olika verktyg såsom penslar och suddgummi.

Det är dessutom möjligt att byta ut toppen på pennan, den kan nog slitas ut en hel del med tiden så att byta ut den enkelt är ett plus, Zagg Pro Stylus får en betydligt längre livslängd tack vare sin teknik och hårdvara, det enda som egentligen kan få Zagg Pro Stylus att bli ”gammal” är om batteriet ger vika med tiden.

Zagg Pro Stylus

På toppen av pennan hittar man en liten gummi-touch-yta så man inte behöver kladda med sina fingrar på ytan man målar på utan kan styra och navigera allt med Zagg Pro Stylus.

Precis som många andra Stylus så måste även Zagg Pro Stylus laddas, detta gör man under en lucka på pennans överdel som även är ett lite tillfredsställande lock som man inte kan sluta att pilla på. Man laddar via USB-C och indikationen när man sätter igång pennan samt när den laddas skrev via en liten ljusring också på överdelen.

Zagg Pro Stylus är helt klart en penna att välja istället för Apple Pencil som presterar minst lika bra men till halva priset, väldigt positivt överraskad.

RECENSION ÖVERBLICK
Kvalite
9
Funktioner
9
Användning
8
Pris
10
Tidigare artikelRecension: Mario + Rabbids: Sparks of Hope
Nästa artikelIKEA börjar sälja sin nya smarta hubb Dirigera
test-zagg-pro-stylusZagg Pro Stylus är helt klart en penna att välja istället för Apple Pencil som presterar minst lika bra men till halva priset, väldigt positivt överraskad.

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn