Urbanista har nu kommit ut med dom minsta hörlurarna dom någonsin gjort, Urbanista Lisbon men hur håller kvalitén?

Urbanista Lisbon är ett nästintill komplett paket när det gäller hörlurar. Fodralet och själva hörlurarna är extremt kompakta och lätta med ca 4g per hörlur. Med den storleken förväntade jag mig inte mycket från dessa hörlurar, men dom kommer med överraskande mycket funktioner. 

Hörlurarna har touch kontroller som var enkla att lära sig men jag upplevde att dem inte alltid utförde det jag ville att dem skulle göra som att som att den pausar när jag vill skippa till nästa låt. Hörlurarna har också tillgång till röst assistenter som siri.

Den inbyggda mikrofonen som Urbanista Lisbon är utrustade med är nog den “sämsta” delen av dessa hörlurar eftersom dom ger extremt oklart ljud.

Urbanista Lisbon

Hörlurarna producerar ett överraskande bra och klart ljud för storleken, där ljudkvalitén inte gör lika bra för sig är dock basen som inte är lika kraftig som jag skulle velat. Dem släpper också in väldigt mycket ljud från omvärlden vilket kan vara störande om man lyssnar på musik för att koncentrera. Hörlurarna använder sig av Bluetooth 5.2 som jag inte upplevt några störningar eller avbrott i musiken med.

Hörlurarna sitter riktigt skönt och bekvämt i örat, vilket gör att det inte är några problem att använda hörlurarna i längre stunder. Passformen gör så att dem verkligen sitter när man väl har satt i dem utan att hörlurarna. Dem kommer även med gummi vingar för att verkligen sätta dem på plats.

Allt detta här kan få hörlurarna att låta bra som tex. gym hörlurar men det är inte något jag skulle rekommendera eftersom dom inte är särkilt fukttåliga. 

Hörlurarna i sig självt har upp till 9 timmar batteritid vilket borde räcka gott och väl till vad man än använder dem till. Den totala batteritiden med fodralet är ca 27 timmar. 

Både fodralet och hörlurarna är gjorda av hög kvalité hårdplast som känns väldigt robust.

Urbanista Lisbon

Hörlurarnas har en väldigt minimalistisk design då dom knappt syns när man väl satt i dem men dem kommer fortfarande i fem olika färger, svart, turkos, peach, cream och rosa.

Dessa hörlurar är inte något av det bästa jag någonsin testat men det kan förklaras av fokuset på den kompakta designen och den relativt låga prislappen på 500 kr. Jag skulle inte säga att dessa är värda att köpa om man redan har ett par lurar men om man är i nöd av ett par nya billiga hörlurar så är detta ett bra köp.

RECENSION ÖVERBLICK
Ljud
6
Kvalite
8
Funktioner
7
Pris
8
Tidigare artikelBlizzard kan ha fler spel under utveckling
Nästa artikelHur hade Bloodborne sett ut på ett PS1?
test-urbanista-lisbonDessa hörlurar är inte något av det bästa jag någonsin testat men det kan förklaras av fokuset på den kompakta designen och den relativt låga prislappen på 500 kr.

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn