Urbanears har nu släppt sina nya billiga och riktigt miljövänliga Urbanears Boo.

Det speciella med dessa hörlurar är faktumet att de är gjorda av hela 97% återvunnen plast. Inte bara de men de ligger även på ett lågt pris av 790 kr. Med det i åtanke, hur bra är de faktiskt?

När det kommer till ljudkvalité så är Boo ganska bra. Hörlurarna klarar både höga och låga frekvenser relativt bra och röster låter extremt klart och tydligt men det är inte något revolutionerande.

Där Boo dock inte är lika bra är när det kommer till mikrofonen. I vissa tillfällen var det svårt att förstå tal genom mikrofonen och man kunde höra ett svagt statiskt ljud i bakgrunden vilket gjorde att mikrofonen i stort sett hade en relativt dålig kvalité.

Urbanears Boo

Touch kontrollerna som Boo är utrustad med ger ett väldigt enkelt sätt att tex, ändra volym, pausa eller ändra låt utan att behöva ta upp telefonen. Kontrollerna var väldigt enkla att lära sig och extremt responsiva vilket gjorde det väldigt sällsynt att tex pausa istället för att höja volymen. Men detta är en av de enda funktionerna som Boo har, det är dock förväntat när man kollar på det låga priset.

Hörlurarna är gjorda av en matt plast som kommer i fem olika färger. Slightly Blue, Almost green, Charcoal Black, Dirty tangerine och Raw.
Personligen så gillar jag verkligen designen eftersom det går att styla dem med nästan vad som helst. De känns också som att hörlurarna är väldigt hållbara.
De är väldigt små och väger runt 4,1 g var. Boo har också en fantastisk passform vilket får dem att verkligen sitta bekvämt i öronen utan att flyga ut så fort man rör på huvudet.

En av de bästa delarna av Boo är batteritiden. Utan fodralet så kan man lyssna på musik i 4,5 timmar i sträck men med fodralet så ökas det nummret till hela 30 timmar vilket är väldigt bra för priset man betalar.

Boo är för dom som kan ge upp lite kvalité för att få ett par billiga och miljövänliga hörlurar som är extremt bekväma att använda.

RECENSION ÖVERBLICK
Ljud
7
Kvalite
9
Funktioner
6
Pris
8
Tidigare artikelAdidas hörlurar som laddas med hjälp av solen
Nästa artikelXbox Game Pass-spel under augusti bjuder på bra titlar
test-urbanears-booEn av de bästa delarna av Boo är batteritiden. Utan fodralet så kan man lyssna på musik i 4,5 timmar i sträck men med fodralet så ökas det nummret till hela 30 timmar vilket är väldigt bra för priset man betalar.

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn