Blaze V2 är Creatives splitternya headset. Den bygger på sin företrädare Blaze men när det kommer till design så är dom näst intill identiska.

En minimalistisk svart design med soundblaster loggan på vardera sida. Hörlurarna kan se lite “billiga” ut men när dom väl är på huvudet så är dom väldigt bekväma tack vare, både öronkuddarna och huvudbandet som är gjort i sammet och den låga vikten på 187g. Hörlurarna är trådade med en 2,5 m lång sladd där mute och volym hjulet är.

När det kommer till ljudkvalité så använder sig Blaze V2 av 40 mm FullSpectrum Neodymium som ger ifrån sig kristallklart ljud som klarar av 7.1 surround sound vilket verkligen hjälper när man spelar FPS spel. Blaze V2 har en avtagbar mikrofon med brusreducering. Liksom ljudet så ger mikrofonen också ifrån sig kristallklart ljud med toppkvalité. 

Sound Blaster Blaze V2

Hörlurarna går att använda på vilken plattform som helst. Oavsett om det är Xbox, Playstation eller PC så länge det finns en 3,5 mm AUX port. Hörlurarna är även plug-and-play vilket innebär att det bara är att koppla in dom för att det ska fungera. Fast om man vill ha ett par extra finurliga funktioner så kan man ladda ner Creative’s mjukvara.

I Creative App så registrerar man helt enkelt sin produkt för att få tillgång till ett flertal funktioner som ett flertal förinställda ljudlägen för gaming, musik och filmer. En EQ för att istället kunna ändra dessa ljudlägen manuellt, Smart Volume some ändrar mikrofon volym automatiskt och Voice morph vilket låter en ändra sin röst till tex, en robot eller älva.

Sound Blaster Blaze V2

Jag tycker att man verkligen får en bra deal med dessa hörlurar. Bra ljud och mikrofonkvalité med massvis av användbara och roliga funktioner i mjukvaran till priset av endast 500 kr. Allt detta och faktumet att hörlurarna också är väldigt bekväma gör det verkligen värt köpet.

RECENSION ÖVERBLICK
Ljud
8
Komfort
8
Funktioner
8
Pris
9
Tidigare artikelPlaystation 5 Slim ryktas komma nästa år
Nästa artikelVågar vi hoppas på Diablo IV i april?
test-sound-blaster-blaze-v2Blaze V2 är Creatives splitternya headset. Den bygger på sin företrädare Blaze men när det kommer till design så är dom näst intill identiska. En minimalistisk svart design med soundblaster loggan på vardera sida. Hörlurarna kan se lite “billiga” ut men när dom väl är...

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn