Vi har fått använda öronen till detta testet, Logitech G230.

Logitech har skickat oss sina G230 ifrån deras senaste gamingserie och det första som slår oss är, hur rött allt är.
Detta blir spännande!

Form och utseende

Formen på detta headset är klockrent, i vilket fall för mig som har lite större öron och stort huvud. Själva lurarna omsluter mina öron bra och det blir svårt att höra vad som sägs och görs runtomkring, perfekt för att slippa fruns gnatande, även när man spelar för att verkligen kunna koncentrera sig på vad som händer. Utseendet är som vi tidigare påpekat, rött, rött och lite svart. Jag är dock villig att sticka ut hakan och säga att jag gillar det. Själva färgen ger en känsla av kvalité och bra funktion!
Akta så du inte glömmer av att du har headsetet på huvudet, så smidigt och enkelt är headsetet.

Du kan alltid höja och sänka enkelt med den smidiga fjärrkontrollen som enkelt går att fästa i tröjan. Utöver volymkontroll så finns även möjlighet till att stänga av micen smidigt på fjärrkontrollen.

IMG_1004

Ljudupplevelsen

För mig som är lite av en ljud-ofil, så är ljudet väldigt viktigt och jag kan inte säga att jag är missnöjd, snarare tvärtom. För att vara ett headset som är gjort för spelande så har Logitech verkligen lyckats bra. Basåtergivningen är på de rätta ställena och diskanten finns just precis där man behöver den.
Materialet i micen är någon form av gummiblandning med plast som gör att du enkelt kan vika ut den så den sitter vid munnen, och den sitter i en led så det är smidigt att fälla upp den om du inte längre vill använda den. I uppfällt läge så märks micen inte av.

Omdöme på Logitech G230

Överlag ett bra helhetsintryck. Sladden kan väl anses vara lite i det längsta laget, 3,3m lång. Sen funktioner som att kunna vrida hörlurarna 90 grader för att smidigt och enkelt fälla ner och ha headsetet mot axlarna är ett litet plus i kanten. Det som är mest positivt med headsetet är ändå ljudåtergivningen och micens kvalité. Detta är ändå inte ett jättedyrt headset, enligt prisjakt tar billigaste stället 599:- för detta headset.

Tidigare artikelPrylar: En automatisk skivväxlare visades upp på E3
Nästa artikelNyhet: Svenska priser på Xbox One och PS4

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn