Hyperx Cloud 2 har varit betraktad som en av marknadens skönaste headset och Cloud 2 wireless kommer med samma komfort utan att uppoffra kvalité.

Det som ger detta headset den nivån av komfort som den har är Hyperx signatur memory foam som finns i öronkåporna och i hela huvudbandet och det skummet är verkligen så mjukt att det känns som ett moln sitter på dina öron.

Design vis så imponerar Cloud 2 Wireless också med sin minimalistiska design som inte försöker trycka in massor av RGB i ditt ansikte. Kroppen är uppbyggt av svart aluminium och memory foam klätt med läder men det som verkligen drar ihop hela designen är dom röda detaljerna som stygnen på huvudbandet. Det som finns på hörlurarna funktion vis är en led indikator som visar batterinivå, en av/på knapp, en mute knapp och ett volym hjul.

Hörlurarna använder sig av en 2,4 GHz “gaming-grade” anslutning som funkar på 20 meters avstånd. Hörlurarna är också utrustade med 7.1 surroundljud och utan surroundljud så levererar hörlurarna väldigt klart ljud.

HyperX Cloud 2 Wireless

Den avtagbara mikrofonen är gjord utav ett starkt material som inte går sönder utav att justerar den. Den kommer med ett avtagbart pop filter och inbyggd brusreducering vilket ger mikrofonen fantastisk ljudkvalité för ett par hörlurar. Mikrofonen har även en led indikator för att visa om man är mutad. Hörlurarna är även både discord och teamspeak certifierade,

Och hörlurarna fortsätter att imponera med batteritiden som kommer in på runt 30 timmar vilket ger en gott om tid till att spela i flera dagar utan att ladda igen, och när du väl måste ladda igen så kommer det bara ta en eller två timmar med usb-c porten som Cloud 2 Wireless använder sig av.

Där hörlurarna dock inte imponerar är funktionerna. HyperX mjukvara ngenuity har inte mycket att offra. Bortsett från volymkontroll och mikrofon mutning som man redan kan göra från knapparna på headsetet så kan man aktivera surroundljud, ändra mikrofonvolym, se batterinivå och aktivera mic monitoring vilket låter dig höra dig själv medans du spelar. Dessa funktioner må inte vara dåliga men jag skulle kunna önskat mig mer från ett headset som gör bra ifrån sig i alla andra områden

Priset ligger på runt 1 800 kr vilket är mer än rimligt, men med det priset så ligger man på ett mer premium pris för dom som inte bara vill ha ett par hörlurar men som också vill ha fantastisk komfort och kvalité vilket detta headset definitivt ger.

HyperX lovade legendarisk komfort med Cloud 2 Wireless och dom levererade verkligen på det med ett headset som kan användas för långa perioder utan problem.

RECENSION ÖVERBLICK
Kvalitet
9
Komfort
10
Funktioner
6
Pris
8
Tidigare artikelNy trailer visar Rainbow Six Extraction
Nästa artikelNyhet från Ring som har koll på glas kross
test-hyperx-cloud-2-wirelessHyperX lovade legendarisk komfort med Cloud 2 Wireless och dom levererade verkligen på det med ett headset som kan användas för långa perioder utan problem.

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn