Teknikhype har med Teknicast #35 nu dragit igång en tävling tillsammans med Plantronics där du har chans att vinna ett par Backbeat go 2.

Året börjar närma sig sitt slut och vi har fått tillgång till ett hav av bra låtar under 2013. Nu undrar vi på Teknikhype vilken låt som är nr.1 hos ett därute.

Tillsammans med Plantronics så har vi nu gjort en tävling där vi vill få fram årets bästa låt. Genom att nominera din favoritlåt så har du chansen att vinna Backbeat go 2.

backbeat-go2-black
Plantronics Backbeat go 2

Denna gången hålls tävlingen på Google+, du deltar genom att göra följande.

Regler:

  1. Följ Teknikhype på Google+
  2. Skriv ett inlägg där du lyfter fram årets låt 2013 med artist och låttitel, lägg gärna till en länk från Youtube eller Spotify etc.
  3. Lägg en motivering till varför just denna låt är årets låt 2013.
  4. Tagga inlägget med hashtagen #teknikhypemusik

Efter dessa steg är du med och tävlar om ett par Plantronics Backbeat go 2 som kostar från 500kr. Slutdatum för tävlingen är 6 november.

När alla nomineringar är inne och vi har korat en vinnare så kommer vi även göra en utröstning där ni kommer få rösta på nominerade bidrag.

Tidigare artikelNyhet: Spela in din mobil med CyanogenMod
Nästa artikelTest: Samsung Galaxy S4 Zoom

2 kommentarer

    • Detta är en tävling på Google+, in och gillar teknikhype.se där och sedan dela ett inlägg med den top cats låt du tycker är bäst (som är gjord 2013) Sedan tagga inlägget med #Teknikhypemusik och gärna en motivering.

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn