Suunto Race

Suunto är kända för sina smarta träningsklockor och nu är det dags för en ny vid namn Race samt företags första hörlurar Wing.

Suunto Race är deras senaste klocka som kommer ha en AMOLED-skärm på 1,43 tum och precis som deras andra klockor så är Suunto duktiga på batteritid. Suunto Race kommer att ha en batteritid på 40 aktiva timmar, men använder man den som en vanlig klocka och inga aktiviteter så ska batteritiden vara 26 dagar på en laddning.

Suunto Race battery

Suunto Race kommer att ha över 95 stycken sportlägen, så det finns garanterat något för alla. Det kommer finnas inbyggda kostnadsfria offlinekartor, perfekt om man är ute i skog och lite tuffare träng.

Suunto Race kommer i två olika versioner, en i titan som kommer att kosta 6 590 kronor och en i rostfritt som går på 5 390 kronor.

Suunto har även lanserat sina första hörlurar som går under namnet Suunto Wing och är en open-ear modell som alltså betyder att man inte behöver stoppa in något i öronen. Wing ska endast väga 33 gram, tillverkade av titan och silikon samt vara IP67-klassade vilket gör att dom klarar temperaturer ner till -20 och ända upp till +60 grader.

Suunto Wing Suunto Wing

Batteritiden för Suunto Wing är 10 timmar och prislappen för dessa lurar är 2 390 kronor.

Suunto Race Suunto Race

Källasuunto
Tidigare artikelGeForce Now blir ganska mycket dyrare
Nästa artikelTesla börjar sälja Cybertruck för barn i Sverige

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn