Steelseries har tillslut presenterat helt ny serie med gaminglurar som förutom ny design även har fått lite mer fokus på konsol i nuläget.

I nuläget handlar det om två nya gaminglurar från Steelseries som heter Arctis Nova Pro och Arctis Nova Pro Wireless. Som ni kanske hör på namnet så är ena lurarna, Arctis Nova Pro med sladd och lite av en specialversion till Xbox medans Arctis Nova Pro Wireless är helt trådlösa och funkar till både konsol och PC.

Arctis Nova Pro kommer att levereras med nya version GameDAC Gen2 som fått flera förbättringar mot föregångaren, bland annat stöd för högupplöst ljud nu samt en bättre EQ som man kan justera direkt på kontrollen.

Steelseries Arctis Nova Pro

Arctis Nova Pro Wireless kommer även fungera bra till telefonen om man känner att man vill prata samtidigt som man spelar på sin PC/konsol. Den trådlösa funktionen körs via 2,4 GHz till PC/konsol och bluetooth till mobilen. Det finns en aktiv brusreducering som har ett transparent läge om det behövs.

Något som jag alltid har gillat med Steelseries trådlösa gaminglurar är att det kommer med batteri som man enkelt kan skifta mellan när ena tar slut. Så även denna gången där det följer med ett extra batteri.

Steelseries Arctis Nova ProSteelseries berättar själva att dom jobbat i fyra år på att ta fram dessa gaminglurar och med tanke på prislappen så får vi hoppas det är värt det.

  • Arctis Nova Pro – 2 999 kronor
  • Arctis Nova Pro Wireless – 4 099 kronor

Steelseries Arctis Nova Pro Steelseries Arctis Nova Pro

Tidigare artikelThe Lord of the Rings: Gollum får ett släppdatum
Nästa artikelAsus visar upp skärm på 500Hz

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn