Starfield har äntligen ett släppdatum!

1117

Som vi har väntat, bra många år på att få se men framförallt spela Starfield, nu har vi ett datum att se fram emot men det dröjer några månader till.

Microsoft och Bethesda lyckades inte hålla sitt ord om att släppa Starfield förstsa halvan av 2023, men nu har vi ett datum i alla fall.

Starfield (som det ser ut nu) är tänkt att släppas den 6 september. Men innan dess så kommer det hållas ett stort event med bara fokus på Starfield som dom valt att kalla för Starfield Direct som Bethesda kommer att hålla den 11 juni.

Där är tanken att vi ska få enormt mycket med information om spelet, vi kommer garanterat få se en hel del gameplay också.

Jag är dock fortfarande skeptisk till både spelet men även datumet i september, Bethesda har inte precis bästa ryktet om att hålla sina släppdatum, Starfield var först tänkt att släppas 11/11 2022, detta gick aldrig, sedan lovade man under första halvan av 2023, vilket heller inte blir av nu.

Starfield kommer att släppas på PC och Xbox, inte helt oväntat att Microsoft utesluter Playstation, men kommer folk överväga att köpa ett Xbox eller en PC för att spela Starfield är frågan.

Tidigare artikelRecension: Wo Long: Fallen Dynasty
Nästa artikelXbox handkontroll finns nu i en behaglig grön färg

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn