Det senaste Google Chrome experimentet har nyligen visats upp.

Experimentet ska visa hur effektivt synkningen mellan Chrome på en telefon och Chrome på en dator fungerar och till hjälp har man skapat ett enkelt spel. För att man ska kunna spela krävs att man har Android 4.0 eller högre.

På datorn skriver du in: chrome.com/supersyncsports och på telefonen: g.co/super. Det som sen händer är att du ser en kod på datorn som du ska skriva in i en ruta i telefonens webbläsare och sen är dina enheter “Supersynkade”. Du använder sedan din telefon som en spelkontroll till spelet som visas på din dator och du kan välja mellan tre olika sorters race. Simmning, cykling eller ett springlopp, och du kan antingen spela själv eller mot andra vänner till exempel.

Personligen så är spelet ganska kul och det är ännu roligare om man kan spela flera stycken. Prestandan är också väldigt bra, det är inte någon märkbar fördröjning mellan tryckningarna på telefonen och vad som händer på datorskärmen vilket är en otrolig bedrift med tanke på att du använder två stycken webbläsare som är ihopkopplade över internet.

Det här spelet är bara för att visa på vad teknologin i Chrome webbläsaren klarar av och förhoppningsvis så kommer det att leda till att vi får se nya produkter från Google inom en inte allt för avlägsen framtid som kan använda sig av “Supersynkningen”. Vill du läsa mer om vad Google säger om spelet så kan du gå in på källan för den här artikeln: Google

Tidigare artikelNyhet: ”1 miljard filer laddas upp på dropbox dagligen”
Nästa artikelVideo: World of Warcraf: Mists of Pandaria kallad The Thunder King-trailer

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn