Spelchefen på Sony, lovade att få WOW- effekten ifrån kvinnor

Andrew House, chef över spel avdelningen på Sony, säger att den nya konsollen kommer att ha nya funktioner som kommer göra att inte bara unga manliga spelare kommer använda Playstation 4.

Playstation 4 tros komma ut i Oktober, troligen kommer detta att vara den största konsoll releasen för det japanska företaget, Sony på 7 år och förväntas vara nyckeln till framtiden för företaget.

Andrew berättar för Sun City: ”Vi går ju den vägen och gör konsollen rosa, så klart. Nyckeln till framgång är att ha folk, framförallt kvinnor med olika känslor som skapar spelen, allt handlar inte om shoot ’em up spel, fortsätter Andrew House.

Han tror att nytt tänkande om konsollen såsom en ny touchpad på kontrollen kommer hjälpa Sony att komma in på marknaden världen över som en hit liknande Angry Birds.

Andrew tillägger: Det viktigaste för oss är att få utvecklare som kommer göra nästa Angry Birds upphetsade över PS4 och det är dom.

Playstation 4 förväntas vara het på ett område och det är online spelandet, förutom att det ska bli bättre på multi-player området så skall PS4 innehålla teknik som förutser vilket spel du vill köpa eller hyra härnäst.
Som om detta inte vore nog, så kommer PS4 spel att kunna bli projekterade till displayen på Sony’s nya handhållna spelenhet Vita och att konsollen förväntas vara kompatibel med framtida Sony tablets och smartphones.

Källa: thesun.co.uk

Tidigare artikelPodcast: Teknicast #10
Nästa artikelRykte: Google säljer andra generationens Nexus 7 tablet

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn