Sony presenterar Backbone One – PlayStation Edition

144

Sony vill att vi ska spela mer på våra telefoner, speciellt våra iPhones då dom nu presenterar Backbone One – PlayStation Edition.

Att spela på sin telefon är inget nytt, handkontroller till våra telefoner är heller ingenting nytt. Men kanske kan Sony tillsammans med Backbone få fart på detta med mobilspelandet på riktigt och detta med sitt nya tillbehör Backbone One – PlayStation Edition.

Tanken med Backbone One – PlayStation Edition är egentligen att man ska kunna spela PS5 och PS4-spel via Remote Play, men jag tror att användning av andra mobilspel kommer bli betydligt större.

I denna kontrollen har inget batteri utan istället drar man nytta av telefonen batteri, så man behöver ej ladda Backbone One – PlayStation Edition separat.

Backbone One – PlayStation Edition kommer till en början att säljas till utvalda marknader (där Sverige ingår) och prislappen ligger på 1 499 kronor. Det finns även en svart modell som inte helt oväntat kanske har fokus på Xbox istället.

Sitter man dock på Android så jobbar Sony och Backbone på en variant även till Android men detta kommer dock att dröja till november månad.

Tidigare artikelGames With Gold-spel för augusti är bekräftade
Nästa artikelWarhammer 40,000: Darktide försenas igen

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn