Sonos ger upp sina gamla produkter och i samband med detta så släpper man även ett helt nytt OS med all fokus på nytt och modernt.

Förra året meddelade Sonos om att dom kommer sluta uppdatera och ge stöd för sina äldre produkter och istället lägga all fokus samt bättre fokus på nya samt framtida produkter.

Sonos har nu visat upp vad som blir deras nya operativsystem Sonos S2, dock kommer S2 inte bli ersättare till S1 utan båda operativsystemen kommer att finnas kvar ett tag.

När lanseringen sker av S2 så kommer operativsystemet inte ha stöd för alla Sonos produkter, men en hel del kommer ha stöd som ni kan se på bilden nedan.

Sonos S2

Har man inga Sonos produkter som har stöd för S2 så kör Sonos fortfarande sitt trade-in-program som ger 30 procent rabatt på ny Sonos produkt.

Vi har inte fått särskilt mycket information om vad som är nytt i Sonos S2 utan det är bilderna som gäller, dock har Sonos lovat att släppa mer information när lanseringen närmar sig i juni som kommer ge flera lyft, bland annat ljudkvalitén.

Tidigare artikelHelikoptrar har kommit till Fortnite i senaste uppdatering
Nästa artikelNya Macbook Air blir snabbare samt nytt tangentbord

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn