Sonos har nu presenterat en mindre och billigare variant av sin subwoofer men som fortfarande ska överraska med prestandan.

Det har ryktats en hel del om att Sonos jobbar på en mindre subwoofer och nu har vi äntligen fått det bekräftat, Sub Mini.

Sub Mini består av två stycken woofers på sex tum som drivs av två klass D-förstärkare, woofers har man i sin tur vänt mot varandra för att på så sätt ge en mer vibrationsdämpande effekt.

Sonos Sub Mini

Sub Mini väger endast 6,35 kg och om man jämför med storebror Subs som väger hela 16 kg så är det en rejäl skillnad och lever verkligen upp till sitt namn ”mini”. Sonos är duktiga med sin mjukvara och har man redan Sonos-produkter och vill koppla till Sub Mini kommer denna att anpassa sig automatiskt och ge bästa möjliga ljud tack vare att man redan har Sonos-högtalare. Sonos själva rekommenderar att man använder Sub Mini tillsammans med Beam, Ray, One, One SL eller SYMFONISK.

Är man sugen på Sonos Sub Mini så ligger prislappen på 5 499 kronor och börjar säljas den 6 oktober, kommer i färgerna svart och vit.

Sonos Sub Mini Sonos Sub Mini Sonos Sub Mini Sonos Sub Mini

Tidigare artikelTeam Ninja jobbar på Rise of the Ronin
Nästa artikelArtikel: Hur tekniken kommer att påverka spelen under de kommande åren

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn