Det var egentligen bara en tidsfråga innan Sonos skulle släppa sina första hörlurar och dagen är nu kommen, men smakar det så kostar det.

Sonos Ace är namnet på deras första hörlurar och detta är ett par hörlurar med slimmad design och stilren sådan också, vi känner igen designspråket från Sonos.

Sonos Ace kör via bluetooth och det finns stöd för AptX Lossless samt ALAC från Apple, hur bra kvalitet och vilken plattform som ger högst kvalitet är nog en smaksak i detta fallet.

Sonos Ace hörlurar

Något som är nytt som Sonos är stolta över och jobbat länge på är TrueCinema, detta är en teknik som ska skapa ett virtuellt surroundsystem baserat på rummet som Sonos Ace befinner sig i, exakt hur detta fungerar ska bli intressant och testa.

Batteritiden ska enligt Sonos ligga på cirka 30 timmar och detta är då med den aktiva brusreduceringen igång, finns även ett transparensläge. Det finns även en EQ och huvudspårning att pilla med, detta görs via Sonos-appen som dock inte är ett krav men dom öppnar upp för betydligt fler funktioner.

Sonos Ace hörlurar

Man kan tänka sig att Sonos skulle integrera Sonos Ace med sina andra högtalare på något sätt, eller att man ha ett system runt en enhet, men så är inte fallet, Sonos Ace är kort och gott ett bar vanliga on-ear lurar.

Sonos Ace kommer i färgerna svart och vit, säljstart är den 5 juni och prislappen hamnar på 5 499 kronor.

Sonos Ace hörlurar Sonos Ace hörlurar Sonos Ace hörlurar Sonos Ace hörlurar Sonos Ace hörlurar

KällaSonos
Tidigare artikelStorytrailern för Elden Ring: Shadow of the Erdtree
Nästa artikelTrailer inför Call of Duty: Modern Warfare III fjärde säsong

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn