SMITE 2 bli verklighet och utannonserat

147

Från ingenstans så har nu Titan Forge Games bekräftat att ett SMITE 2 är på gång som grafiskt får ett rejält lyft.

SMITE 2 komer verkligen som en överraskning för många och det ser ut att bli ett spel som får sig ett rejält lyft på flera sätt.

Bland annat så utvecklas SMITE 2 i Unreal Engine 5 denna gången men det kommer även bestå av flera nya karaktärer som har helt nya förmågor. Till en början kommer det enligt utvecklarna själva endast finnas 25 karaktärer vi kommer kunna spela, men dom har som mål att släppa nya karaktärer varje vecka, känns som att varje vecka med en ny karaktär kan kännas lite för mycket.

Titan Forge Games som utvecklar SMITE-spelen säger redan nu alla karaktärerna från första spelet inte garanterat kommer att släpps i SMITE 2, istället kommer dom att satsa på nya.

SMITE 2 är planerat att släppas på PC, Playstation och Xbox som alfa till en början någon gång under våren, finns inget spikat datum. Viktigt att poängtera är att SMITE 1 kommer fortsätta precis som vanligt och utvecklarna har inga planer på att lägga ner eller sluta stödja spelet med uppdateringar ett tag till, exakt hur länge vet vi inte.

Tidigare artikelPrince of Persia: The Lost Crown har fått sin släpptrailer
Nästa artikelZOWIE har släppt nya gamingmöss

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn