Skullcandy har haft fullt upp senaste tiden och har presenterat fyra nya true wireless som bland annat har tile-stöd, svårt att tappa bort lurarna nu.

Skullcandy har den senaste tiden varit duktiga på att uppdatera sina hörlurar men även släppa nya med intressanta designval och funktioner.

Nu är det dags igen och nu har vi fått fyra nya true wireless-lurar som har lite olika funktioner men det mest intressanta och största nyheten för dom är att dom nu har stöd för tile.

Skullcandy Indy Evo

Indy Evo och Indy Fuel är uppgradera versioner av tidigare Indy-lurarna. Det ska nu vara bättre ljud än innan samt att uppkopplingen mot enheten ska förbättrats och tillslut så har designen gjorts om lite för en bättre komfort. Batteritiden kommer att ligga på ungefär 30 timmar för både Evo och Fuel.

Skullcandy Indy Evo

Indy Evo kommer att kosta 1 119 kronor i färgerna Pure Mint, Chill Gray, Deep Red, and True Black. Indy Fuel blir lite dyrare 1 399 kronor, det som skiljer dessa två är att fodralet går att laddas trådlöst samt kommer i endast färgen True Black.

Skullcandy Push Ultra

Push Ultra är ett par nya hörlurar som är skapade för att tåla lite tuffare tag och detta tack vare att dom är IP67-klassade vilket gör att man kan vara med hörlurarna en meter under vatten i 30 minuter, kort och gott behöver man inte oroa sig för att svettas eller regn, kanske till och med kan simma med dom om behovet finns. Den totala batteritiden ska hamna på 40 timmar där man precis som alla andra lurar laddar dom i fodralet. Trevlig funktion är att Push Ultra har stöd för snabbladdning där man kan få två timmar extra på endast tio minuter laddning.

Skullcandy Push Ultra Skullcandy Push Ultra

Push Ultra kommer att säljas för 1 499 kronor och kommer i färgerna True Black, Electric Yellow och Bleached Blue.

Skullcandy Sesh Evo

Sesh Evo är en uppgradering från Sesh som varit instegsmodellen och i sin tur haft en lite lägre prislapp. Även denna gången är prislappen låg men Skullcandy har ändå lyckats få till bättre ljud samt bättre uppkoppling mellan lurar och enheten. Batteritiden ligger på 24 timmar och man behöver inte oroa sig för fukt då Sesh Evo är IP55-klassade.

Sesh Evo kommer säljas för 899 kronor och kommer i färgerna Bleached Blue, Pure Mint, Deep Red and True Black .

Skullcandy Sesh Evo Skullcandy Sesh Evo

Tidigare artikelÄntligen gameplay från Fast & Furious Crossroads
Nästa artikelGames with Gold spelen i juni bekräftade

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn