Ubisoft har visat upp Skull and Bones betydligt mer och vi har även fått lite gameplay men tyvärr kommer spelet fortfarande dröja till 2019.

Under förra årets E3 bekräftade Ubisoft att dom jobbar på ett piratspelet Skull and Bones, men sen efter det har vi varken fått se eller höra något.

Nu har Ubisoft visat upp betydligt mer av Skull and Bones där vi bland annat får se lite gameplay och visst kommer vi ha ett och annat att göra, man kan välja att spela solo eller med vänner.

Tyvärr finns det inget släppdatum för Skull and Bones nu mer än att det kommer släppas nån gång 2019, en beta kommer att vara tillgänglig nån gång i år men gör det måste man registrera sig här. 

När jag tittar på gameplay videon så tycker ärligt talat att det ser ut att vara lite för mycket, man hänger inte riktigt med på vad som händer, vem som gör vad samt hur mekanikerna i spelet funkar, det man vill se egentligen. Jag hoppas att betan drar igång snart så man får ge det en chans för känslan är att detta är inget spel man ska jämföra med Sea of Thieves i nuläget.

Tidigare artikelAssassin’s Creed Odyssey har presenterats
Nästa artikelDivinity: Original Sin II till konsol har fått släppdatum