Silent Hill: Ascension första trailer är här

365

Lagom till Halloween i år så får vi ett nytt Silent Hill, men detta är ett Silent Hill med ett väldigt annorlunda upplägg än vanligt.

Silent Hill: Ascension utvecklas av Genvid Entertainment och detta var ett spel som bekräftades början på året men som vi nu fått se och höra mycket mer om.

Silent Hill: Ascension är ett spel som har ett lite annorlunda upplägg, det är mer som en serie där vi får ett nytt avsnitt varje dag som vi kan spela igenom på och beroende vilka beslut vi tar så får handlingen en annan riktning. Tanken är sedan att veckovis summera allt detta inför en ny vecka med avsnitt.

Tanken är tydligen att detta ska pågå i sex månader, om det verkligen blir så återstår att se, men det finns positiva aspekter i det hela.

Man måste varken sitta framför sin dator eller konsol för att spela detta, det görs istället direkt via webbplatsen ascension.com eller via apparna på våra telefoner, finns på både App Store och Google Play.

Detta ska helt klart bli intressant, storyn måste verkligen vara intressant om detta ska pågå i sex månader, men det lilla vi får se i trailern så verkar det vara rätt så välskrivet.

Första avsnittet från Silent Hill: Ascension släpps den 31 oktober, på självaste Halloween.

Källaascension
Tidigare artikelIntel presenterar 14:e generationens processorer
Nästa artikelApple har släppt en ny Apple Pencil

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn