Silent Hill 2 Remake har utannonserats

332

Silent Hill 2 Remake är på gång och det är Bloober Team som står för utvecklingen, spelet är grafiskt imponerande, men kan detta gå hela vägen?

Precis som lovat så höll KOnami i ett event med full fokus på Silent Hill. Vi fick bland annat bekräftat att Silent Hill 2 Remake håller på att utvecklas av Bloober Team som bland annat är studion bakom Layers of Fear och The Medium, kort och gott en studio med skräckspel i fokus.

Det vi fick se i första trailern av Silent Hill 2 Remake så ser det ändå imponerande ut grafiskt sätt, men varför börjar man inte att göra remake av första spelet och sen andra är frågan, vi vet att Silent Hill 2 är mångas favorit så kanske för att det finns en större marknad för spelet.

Silent Hill 2 Remake utvecklas i Unreal Engine 5 och det ser man ganska snabbt tack vare spelets alla detaljer. Bloober Team jobbar även hårt med att inte ha några laddningstider i spelet och detta tack vare hårdvaran i Playstation 5 och PC.

För dom första 12 månaderna så kommer Silent Hill 2 Remake att vara exklusivt på Playstation 5 och PC. Det finns i nuläget tyvärr inget släppdatum, men vi får hoppas under 2023.

Tidigare artikelLego presenterar en stor Hulkbuster
Nästa artikelÄntligen ny Final Fantasy XVI-trailer

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn