Sennheiser SoundProtex

Sennheiser vill hjälpa oss att skydda öronen och hörseln på sitt sätt genom att ta fram öronproppar som dämpar med hjälp av akustiska filter.

Sennheiser SoundProtex heter dessa öronproppar som är lite mer avancerade med sin design och funktion mot traditionella öronproppar. Sennheiser säger att man tagit fram dessa öronproppar främst för konserter som kan ha väldigt hög och skadlig volym.

Det som ska göra SoundProtex lite mer unika mot andra öronproppar enligt Sennheiser är att SoundProtex inte kommer på något sätt förvränga ljudet eller förstöra upplevelsen av musiken, istället bara dämpa allting en aning för att inte skada hörseln.

Sennheiser säger följande gällande SoundProtex:

”De avancerade öronpropparna har en patenterad membranfilterteknik. Den ger användare möjlighet att njuta av perfekt balanserat och fullfrekvent ljud utan att skada hörseln. Genom att minska ljudtrycket som når örats inre sänker filtret potentiellt skadliga volymnivåer till en säker lyssningsnivå.”

SoundProtex kommer ett erbjudas i två olika utföranden, SoundProtex kommer med ett akustiskt filter medan SoundProtex Plus kommer med dubbla akustiska filter. Med hjälp av detta filter så finns det lite olika nivåer beroende på hur mycket man vill ljuddämpa.

SoundProtex kommer börja säljas 30 maj och kosta 449 kronor medan SoundProtex Plus går på 890 kronor.

Tidigare artikelLego presenterar nya Batcave- Skuggbox
Nästa artikelMortal Kombat 1 har utannonserats

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn