Sennheiser har visat upp nya Momentum True Wireless 2 där vi nu får flera förbättringar, bland annat bättre batteritid denna gången.

Det är dags för Sennheiser true wireless lurar att få sig ett lyft och nu har vi fått oss en presentation av Momentum True Wireless 2.

Sennheiser Momentum True Wireless 2

Den största nyheten hos Momentum True Wireless 2 är att dessa lurar denna gången kommer med aktiv brusreducering vilket varit efterfrågat och ser ut att bli allt vanligare i dom flesta hörlurar idag. Storleken på Momentum True Wireless 2 har minskat lite, ytterst lite och är endast två millimeter mindre om man jämför med Momentum True Wireless.

Ett annat stor plus är att batteritiden har förbättrats och kommer nu kunna spela upp ljud i sju timmar på en laddning men fodralet lägger till ytterligare 28 timmar vilket är helt klart godkänt.

Sennheiser Momentum True Wireless 2 kommer börja säljas under april månad och prislappen hamnar då på 3 190 kronor. Vid säljstart är det endast vita modellen som finns tillgängliga, den vita färgen dröjer senare i år.

Tidigare artikelMicrosoft Build 2020 ställs in på grund av coronaviruset
Nästa artikelArtikel: 4K-gaming på TV når en helt ny nivå

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn