Sennheiser har äntligen släppt en uppdaterad version av redan populära Momentum-serien som bjuder på en hel del förbättringar.

Momentum-lurarna från Sennheiser har länge varit populära och fått bra betyg gång på gång, nu är det dags för en liten uppdatering i form av Momentum 4 som förutom en helt ny design även ska bjuda på lite andra förbättringar.

Designen som vi kan se i Momentum 4 har fått sig en rejäl omvandling där den klassiska designen är borta och denna gången lite mer stilren och modern design som passar in idag.

Där det har hänt mest kanske är bland funktionerna där vi nu har adaptiv aktiv brusreducering som verkligen ska ”rensa” bort oljud. När det gäller uppkoppling så är det Bluetooth som gäller och då stöd för AAC, SBC, aptX och aptX Adaptive.

Något som Sennheiser har valt bort denna gången är möjligheten att vika ihop hörlurarna, däremot försöker dom rädda upp det med att Momentum 4 får ett betydligt bättre fodral och ska kunna förvaras där säkert.

Sennheiser Momentum 4

Där Sennheiser verkligen imponerar med Momentum 4 är med batteritiden som med brusreduceringen aktiv ska ligga på 60 timmar, imponerande om dessa siffror skulle stämma.

Är man sugen på Sennheiser Momentum 4 går det att förbeställas nu för 3 790 kronor, säljstart väntas ske den 23 augusti. Färgerna som gäller nu är svart och vit.

Sennheiser Momentum 4

Tidigare artikelDisney meddelar att dom höjer priset på Disney+
Nästa artikelSamsung presenterar Galaxy Z Flip 4 och Fold 4

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn