Samsung Galaxy AI

Samsung har nu presenterat Galaxy AI som erbjuder en hel del funktioner med hjälp av AI som kommer till Galaxy S24.

Att våra telefoner allt mera AI i sig är ingen hemlighet, Samsung investerar också kanske inte helt oväntat en hel del på AI eller som dom kallar för Galaxy AI.

Galaxy AI är kort och gott olika funktioner och finesser man kan göra på sin Galaxy S24-telefon med hjälp av AI. Det kommer till exempel gå att direkt översätta ett telefonsamtal, man kommer alltså kunna prata två olika språk och det översätts åt båda hållen direkt i samtalet.

Man kommer kunna ringa in valfritt på en bild för att i sin tur googla på detta och få fram information eller dylikt på objektet man ringat in. Kan vara väldigt användbart om man till exempel ser ett fint klädesplagg på någon annan och vill söka på detta, bara att ringa in och Google gör resten.

Med hjälp av AI kan vi dessutom skriva meddelanden, man väljer vilken ton man vill ha på meddelandet, samt att Samsung egna tangentbord nu har stöd för 13 språk i sin inbyggda översättning.

Galaxy AI kommer även kunna manipulera bilder på olika sätt, något vi fått se från Google och Pixel 8 bland annat.  Det går t.ex att ta bort objekt från bilden, eller flytta och mycket mer. Helt enkelt skapa den bilden man vill ha med hjälp av AI om det inte går på annat sätt.

Tidigare artikelDJI har släppt Mic 2
Nästa artikelSamsung utannonserar årets flaggskepp Galaxy S24 Ultra

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn