Det har spekulerats att Samsung ska lägga ner Note-serien men nu vi får en telefon även 2021, men efter det då?

Galaxy S21 är på gång som det har läckt en och annan bild om men det som många frågar sig är om nya Galaxy S-serien kommer bli ersättaren till Note med tanke på hur stora telefonerna börjar bli och det börjar även ryktas om att S21 kommer att få S-pen.

Tittar man på S20 Ultra och Note 20-serien så är det inte jättestor skillnad på dessa två telefoner då och det som skiljer sig mest är S-pen som kan vara på gång till S-serien också.

Men Samsung har dock bekräftat att vi kommer få se Note-telefoner även under 2021, men mycket mer än så avslöjas inte. Det betyder samtidigt att det inte är helt omöjligt vi får se Galaxy S21 med S-pen nästa år eller om det bara handlar om ett tillbehör man kan köpa till S21, många frågetecken men samtidigt kan mycket hända från Samsung.

Jag tror att Note-serien inom kort kommer att försvinna och detta då S-serien blivit allt för likt och närmar sig Note-serien allt mer, känns till och med som att Samsung håller tillbaka med S-serien just för att Note ska ha något lite mer unikt och som sticker ut, kanske kan det bli ändring på detta framöver. Kommer kanske Galaxy Fold-telefonerna bli ersättaren till Note under höstlanseringen.

Tidigare artikelFortnite kör nu i 120FPS på next-gen konsolerna
Nästa artikelEpic Games delar ut julklappar varje dag året ut

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn